Projecten

PROJECTEN

Werken bij Green betekent werken in- en aan duurzame tuinen en projecten. Hieronder vind je drie video’s die je een beeld geven van de tuinen die we aangelegd hebben en onderhouden.

Particuliere tuin in Doetinchem

Wij werken aan de mooiste projecten, zowel in particuliere tuinen als tuinen voor bedrijven. Bij Green gaan we voor waarde creatie op lange termijn en verdiepen we ons in de wens van de klant. Zo bieden wij een integrale aanpak vanaf vraag, idee, ontwerp en uitvoering tot en met langjarig beheer.

Deze video geeft de realisatie van een tuin op een rivierduin weer. De gecreëerde ruimte, materiaal gebruik en bijzondere beplanting sluiten geheel aan op deze moderne stadsvilla.

PARTICULIERE TUIN

Midden in een woonwijk is een klein paradijs gerealiseerd. In een groene oase zijn meerdere facetten van tuingeluk samengevoegd: een zwembad zorgt voor de actieve invulling en de compleet ingerichte buitenkeuken zorgt voor het meer ontspannende deel van tuinbeleving. Zoals Green het graag invult: alles in een groene en rustgevende setting.

BEDRIJFSTUIN

Een bedrijfspand smachtte naar een fraaiere entree met een meer open karakter. De eigenaar wilde daarentegen meer parkeerplaatsen. Green combineerde de wensen en ontwierp en realiseerde deze bedrijfstuin volledig naar wens. Esthetica en functionaliteit gaan ook in een bedrijfstuin uitermate goed hand in hand. Veel kleurrijke beplanting, aangevuld met diverse cortenstalen elementen zorgen voor een prachtig visitekaartje. Voor de auto’s is er voldoende plaats gereserveerd, zonder dat deze voor een storend beeld aan de entree van het pand zorgen.